logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

14 травня на базі ВНАУ стартував третій проєкт DAAD project no. 57649162 «Digit 3: Data collection and digitalisation with a focus on University Colleges in 2024»

В рамках співпраці Вінницького національного аграрного університету та Університету прикладних наук Вайнштефан Тріздорф (Німеччина) 14 травня на базі ВНАУ стартував третій проєкт DAAD project no. 57649162 «Digit 3: Data collection and digitalisation with a focus on University Colleges in 2024».

Особливістю цього проєкту є залучення до нього коледжів університетів аграрного профілю України - партнерів HWST.

Привітав учасників тренінгу - гостей ВНАУ - президент Вінницького національного аграрного університету, доктор економічних наук, професор, академік НААН України Григорій КАЛЕТНІК, який зазначив, що спільні погляди на проблеми аграрної освіти та аграрного сектору економіки дають можливість реалізовувати стратегічні проєкти та виходити на новий рівень співпраці. Подякував професору Ральфу ШЛАУДЕРЕРУ за багаторічну результативну співпрацю.

                  

Основні завдання та прогнозовані результати реалізації даного проєкту DAAD-3 окреслив професор Ральф ШЛАУДЕРЕР, побажав учасникам тренінгу плідної роботи та подякував Григорію КАЛЕТНІКУ за організацію заходу на базі ВНАУ на високому рівні.

Учасниками воркшопу в рамках проєкту «Digit 3: Data collection and digitalisation with a focus on University Colleges in 2024» є координатори проєктів від університетів та представники коледжів, які входять до їх структури з Києва, Рівного, Сум, Миколаєва, Львова, Чернігова, Тернополя, Вінниці. Координатором міжнародного проєкту від ВНАУ є доктор економічних наук, професор, проректор університету Світлана ЛУТКОВСЬКА.

У програмі заходу:

  • «Ukrainian Farm Management Data»: пройдений шлях та отримані результати (Аліна Бричко).
  • Підготовка до збору даних для аналізу виробництва с/г культур (Вадим Петренко).
  • Програмне забезпечення для проєкту Data collection (Сергій Аксьонов).
  • Виїзд на підприємство «Органік-Д» для збору даних (Ігор Дідур, Вадим Кричковський).
  • Обговорення результатів та підведення підсумків підготовки до реалізації практичної складової проєкту. 

 

Надзвичайно насичений та цікавий день для учасників проєкту «Digit 3: Data collection and digitalisation with a focus on University Colleges in 2024» - обмін досвідом, нові знання, відкриті перспективи та можливості, задоволення від спілкування в колі академічної спільноти.

20017

Події у світлинах