logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Вступ до аспірантури і докторантури ВНАУ цьогоріч набирає все нових обертів

1 липня 2019 року стартував прийом заяв та документів для вступу до аспірантури і докторантури ВНАУ, який триватиме до 31 липня 2019 року.
Вступні іспити з іноземної мови та зі спеціальності будуть проводитись з 10 серпня по 10 вересня 2019 року.
Після завершення подання заяв про вступ до аспірантури і докторантури ВНАУ, але не пізніше 15 вересня, на платформі: https://vsau.org будуть опубліковані рейтингові списки вступників, за результатами яких буде визначено осіб, які розпочнуть здобуття освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні за ступенем доктор філософії та доктор наук за державною або контрактною формами навчання.
Протягом першого тижня вступної кампанії до аспірантури та докторантури ВНАУ вступники подали 10 заяв на вступ до аспірантури.  


Зазвичай загальні тенденції вступу залишаються незмінними впродовж багатьох років. Найчастіше вступники ВНАУ обирають такі спеціальності як агрономія, економіка та галузеве машинобудування, але цьогоріч також впевнено подають заяви на спеціальність технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Документи та заяву в паперовій формі можна подавати за адресою:
м. Вінниця, вул. Сонячна 3, корпус 2, аудиторія 2629.
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном:
(0432) 46-56-52, або на офіційному сайті університету: https://vsau.org
Інформація, що розміщена у відкритому доступі, містить дані про освітні програми, ліцензійні обсяги, конкурсну ситуацію, вступні іспити тощо.
Тому, якщо Ви цілеспрямовано плануєте своє майбутнє, зробіть правильний вибір – вступайте до аспірантури і докторантури Вінницького національного аграрного університету!!!
Приєднуйтесь до команди лідерів!

3165

Події у світлинах