logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Оголошується проведення конкурсу на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України

ОГОЛОШЕННЯ


З 1 червня 2019 року оголошується проведення конкурсу на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2012 р. № 701.
Вимоги до оформлення документів, які подаються на конкурс за посиланням https://mon.gov.ua/ua/nauka/nauka/premiya-kabinetu-ministriv-ukrayini-za-rozroblennya-i-vprovadzhennya-innovacijnih-tehnologij/vimogi-do-oformlennya-dokumentiv.
Зазначені вище документи подаються до МОН із супровідним листом від міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади, національної академії наук, у якому, зокрема зазначаються:
контакти особи (прізвище, ім’я та по батькові, місце основної роботи, посада, номер робочого та мобільного телефону, адреса електронної пошти), визначеної авторським колективом роботи, представленої на конкурс, відповідальною за матеріали роботи;
перелік поданих документів та їх обсяг.
При повторному представленні роботи її висунення та оформлення документів провадиться заново.
Висунуті на здобуття Премії роботидо Міністерства освіти і науки України подаються особисто відповідальними виконавцями міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та національних академій наук за адресою:
м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 16, кімната 210 (телефон/факс: (044) 287 82 66) або кімната 309 (телефон: (044) 287 82 38).

Розпорядження 

Додаток

792

Події у світлинах