logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Відбулося чергове засідання Вченої ради Вінницького національного аграрного університету.

19 березня відбулося чергове засідання Вченої ради Вінницького національного аграрного університету.

Порядок денний був досить насиченим. Члени Вченої ради університету обрали на посаду завідувача кафедри аудиту та державного контролю факультету обліку та аудиту Гуцаленко Оксану Олександрівну, проголосували за присвоєння вченого звання доцента Труханській Олені Олександрівні, розглянули питання про фінансове забезпечення університету та затвердження фінансового плану на 2019 рік, про роботу та перспективи розвитку кафедри аналізу та статистики, затвердження навчальних та робочих навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня доктор філософії 1-4 років денної та заочної форм навчання на 2019-2020 навчальний рік, затвердження плану видання навчальних  посібників та підручників для забезпечення вибіркового блоку навчальних дисциплін у 2019 році, про затвердження кандидатур на участь у конкурсному відборі претендентів до складу науково-методичних комісій сектору вищої освіти науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України, затвердження освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Економіка підприємства», про затвердження програм, завдань і критеріїв оцінювання фахових та додаткових вступник випробувань для вступників до університету у 2019 році, про рекомендацію до друку наукових журналів, а також обговорили питання щодо удосконалення формування норм робочого часу.

Про фінансове забезпечення університету та затвердження фінансового плану на 2019 рік поінформувала членів Вченої ради головний бухгалтер Ірина Головацька.

Про роботу та перспективи розвитку кафедри  аналізу та статистики доповіла завідувач кафедри Тетяна Мулик.

Діяльність кафедри у 2018-2019 н.р. забезпечували 11 науково-педагогічних працівників, з них –  2  доктори економічних наук, 5 кандидатів економічних наук, 7 доцентів та 4 асистенти.

За звітний період усі викладачі кафедри пройшли стажування, в тому числі і закордонне.

Науково-педагогічними працівниками  видано 54 науково-методичних праці.

У грудні 2018 р. на кафедрі відкрита нова наукова тема: «Аналіз ефективності використання ресурсного потенціалу сільськогосподарських підприємств в умовах забезпечення економічного зростання АПК».

Викладачі кафедри активно беруть участь у міжнародних та всеукраїнських конференціях.

Разом з тим, зазначила Тетяна Олексіївна, наукова та навчально-методична робота кафедри потребує подальшого розвитку та вдосконалення. Необхідно розширювати міжнародні зв’язки, зміцнювати матеріально-технічну базу, удосконалювати інноваційні технології навчання, розширювати співпрацю з провідними установами та організаціями.

Вчена рада затвердила всі питання, винесені на порядок денний.

Підсумував засідання голова Вченої ради Григорій Калетнік та детальніше зупинився на затвердженні нового положення про планування норм робочого часу для науково-педагогічних працівників.     

   

1430

Події у світлинах