logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

З Днем працівників освіти!

Шановні колеги!

З першим подихом золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Немає завдання більш благородного, ніж давати молоді знання, готувати їх до життя в суспільстві. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує.

Щодня, в серця наших студентів, Ви сієте зерно добра, правди і справедливості, віри і любові до навколишнього світу, зерно краси і вічності. Ви вкотре доводите, що праця Освітянина не знає втоми, зневіри, вигорання. Ви не опускаєте руки, коли важко, а продовжуєте віддавати частинку своєї душі майбутнім аграріям, управлінцям, економістам.

Переконані, що спільними зусиллями ми будемо і надалі надавати якісні освітні послуги кожному студенту, створимо належні умови для їх самореалізації та особистісного зростання.

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту й затишку в родині. Миру і злагоди, здійснення всіх планів та задумів, стрімкого професійного зростання, нових наукових звершень і творчої наснаги.

Божої підтримки і допомоги у щоденній кропіткій праці.

Хай засіяна Вашою невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї: надсучасних управлінців, яскравих особистостей, нових талантів та визначні перемоги й здобутки в житті.

Дякуємо за знання, Вчителю!

 

З повагою

Президент університету Григорій Калетнік

В.о. ректора університету Віктор Мазур

8770

Події у світлинах