logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Відбулися онлайн екскурсії по найкращих компаніях України у рамках Національного тижня молоді в компаніях «Job Shadowing Week»

23-24 листопада 2021 року у стінах Вінницького національного аграрного університету за сприяння керівництва університету, в рамках співпраці зі стейкхолдерами для студентів 1 курсу відбулися онлайн екскурсії по найкращих компаніях України у рамках Національного тижня молоді в компаніях «Job Shadowing Week».

23 листопада для студентів факультету економіки та підприємництва спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та спеціальності 242 «Туризм», відбулася зустріч з навчальним центром «Reikarts hotel group». Товариство з обмеженою відповідальністю «Рейкарц Хотел Менеджмент» представляє національну готельно-ресторанну мережу Reikartz Hotel Group, що об’єднує більше 40 готелів в Україні та за її межами.

         

Мережа працює згідно європейських стандартів та щодня засвідчує високий рівень якості послуг. Навчальний центр готує професіоналів згідно європейських стандартів та міжнародного досвіду готельно-ресторанного бізнесу. Для учнів є можливість освоювати сучасні якісні теоретичні знання та закріплювати їх в реальних умовах сучасних лабораторій.

В процесі заходу студенти мали можливість зрозуміти, яким чином зсередини налаштований процес роботи в готельно-ресторанних комплексах концерну «Reikarts hotel group», а також отримати мотивацію розвиватися в обраній сфері навчання.

Крім того студенти мали нагоду ознайомитися з історіями успіху співробітників компанії та отримати відповіді на всі запитання щодо побудови кар’єри у сфері туризму і готельно-ресторанної справи та рекомендації додаткових ресурсів, які можуть бути корисними для становлення їх професійної кар'єри.

Тож насправді неформальна освіта – це можливості. Можливості для саморозвитку, самореалізації; для здобуття нових знань і практичного досвіду; для пошуку мотивації та натхнення.

Мета заходів, які успішно організовує команда ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент» – дати молоді шанс усвідомлено обирати майбутню професію і планувати життя.

В програмі навчання кулінарні майстер-класи, вивчення барної карти, сервісу в ресторані, процедура поселення гостей, алгоритм прибирання номерів.

   

24.11.2021 р. відбулася онлайн зустріч для студентів і викладачів факультету економіки та підприємництва та інженерно-технологічного факультету із представниками компанії Lifecell Україна. Lifecell ― український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Менеджер по персоналу Євгенія Тереховська ознайомила слухачів зі структурою, керівництвом та головними аспектами діяльності компанії Lifecell. Ведучі інженери Вадим Буряк, Олександр Шеметов та Олександр Ялов детально розповіли й показали онлайн структуру радіомережі мобільного оператора, планування та оптимізацію роботи радіо та транспортної мережі.

Під час зустрічі були розкриті «таємниці» та «магія» створення рішень впровадження новітніх технологій, архітектури мережі та окреслені зв’язки радіо та транспортної системи телекомунікаційної компанії. Також цього дня була проведена зустріч студентів факультету обліку та аудиту із представниками компанії UKRSIBBANK BNP Paribas Group. UKRSIBBANK працює на ринку України з 1990 року. Банк пропонує своїм клієнтам якісне фінансове обслуговування у найкращих європейських фінансових традиціях. 60 % акцій банку належать одній з найбільших у світі фінансових Груп BNP Paribas, 40 % – ЄБРР. Протягом зустрічі студенти познайомилися із структурою банку, для них була проведена онлайн-екскурсія банком, керівник відділу також звернула увагу студентів на можливості розвитку кар’єри із банком.

14288

Події у світлинах