logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Команда з ВНАУ взяла участь у VIII Міжнародному молодіжному форумі «Південне Поділля – перлина України»

Команда з ВНАУ взяла участь у VIII Міжнародному молодіжному форумі «Південне Поділля – перлина України», який проходив у Національному природному парку «Кармелюкове Поділля».
Метою заходу стало проведення еколого-освітньої роботи серед студентів та організація їх активного відпочинку.


Команду ВНАУ «Туристи» представляли студенти-магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»: Герасимчук Василь – керівник команди, Горовий Артур – капітан, а також студенти спеціальності «Туризм»: Віталій Пращур, Діана Синьогуб та Олена Значок. Супровід студентів здійснював доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Анатолій Прилуцький.


Відкриття Форуму відбулось 14 червня. У перший день команда взяла участь у квесті «Знайомство», спортивних змаганнях, «Годині екології» та виборола перше місце в конкурсі еко-моди.
15 червня команда «Туристи» успішно взяла участь у таких змаганнях: квести «Природничий» та «Переправа»; естафета зі спортивних змагань. Наша команда продемонструвала високий рівень фізичної підготовки та виборола перше місце у змаганні «Переправа по канатах».


16 червня команда ВНАУ вкотре довела свою першість, посівши перше місце в туристичній естафеті.


17 червня відбулася церемонія закриття VIII Міжнародного молодіжного форуму «Південне Поділля – перлина України», де серед команд з провідних спортивних шкіл та ЗВО України наша команда виборола кілька важливих перемог. Студенти ВНАУ були нагороджені цінними призами та грамотами. Капітан команди, Василь Герасимчук, відзначений подякою від організаторів.

2186

Події у світлинах