logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Березень 2019 року урожайний для ВНАУ на засідання міжкафедральних наукових семінарів

У Вінницькому національному аграрному університеті протягом місяця відбулось три засідання міжкафедральних наукових семінарів факультетів інженерно-технологічного та технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії:

- 4.03.2019 року першим відкрив естафету попередніх захистів дисертацій у ВНАУ - докторант ВНАУ, директор Ладижинського коледжу ВНАУ, доцент кафедри технологічних процесів та обладнання переробних і харчових виробництв Цуркан Олег Васильович із дисертацією на тему: «Вібромеханічна інтенсифікація зневоложення насіння сільськогосподарських культур у процесі післязбиральної обробки», поданої на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук.

Науковий консультант: д.е.н., професор, академік НААН України, президент університету Калетнік Григорій Миколайович.

- 6.03.2019 року перейняв естафету наукового духу аспірант четвертого року заочної державної форми навчання зі спеціальності 05.05.11 – машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва Присяжнюк Дмитро Володимирович із дисертацією на тему: «Обґрунтування параметрів процесу та розробка віброозонуючого комплексу для сушіння зернової сировини», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.

Науковий керівник: к.т.н., доцент, директор Ладижинського коледжу ВНАУ Цуркан Олег Васильович.

- наступним цього ж дня представив результати свого дослідження випускник аспірантури ВНАУ Чайка Дмитро Сергійович із дисертацією на тему: «Вплив позаконтактних зон заготовок, що вальцюються з алюмінієвих сплавів, на розширення», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.

Науковий керівник: д.т.н., професор Скрябін Семен Олександрович.

- 20.03.2019 року розпочав свою роботу в новому 2019 році міжкафедральний науковий семінар факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії з розглядом дисертації випускниці аспірантури ВНАУ Главатчук Віти Анатоліївни на тему: «Ефективність використання ферментної композиції «Данамікс» в годівлі молодняку свиней», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук.

Науковий керівник: д.с.-г.н., професор Гуцол Анатолій Васильович.

Обговорення дисертаційних досліджень під час засідань міжкафедральних семінарів  надало можливість присутнім почути справжню наукову дискусію, емоційні виступи членів міжкафедральних семінарів  в черговий раз підтвердили об’єктивну багатогранність наукових поглядів, що є рушійною силою будь-якого справжнього наукового дослідження.

Відділ аспірантури і докторантури вітає аспірантів і докторантів та їх наукових керівників і консультантів з успішним попереднім захистом дисертацій. Бажаємо творчої наснаги та подальших успіхів на терені наукових досліджень!

1027

Події у світлинах