logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

23 квітня у Немирівському фаховому коледжі будівництва, економіки та дизайну ВНАУ відбувся XV культурно-мистецький фестиваль-конкурсу «З любов’ю до батьківської землі"

23 квітня у Немирівському фаховому коледжі будівництва, економіки та дизайну ВНАУ відбулася особлива подія – XV культурно-мистецький фестиваль-конкурсу «З любов’ю до батьківської землі – 2024», в рамках якого відбувся День відкритих дверей.

Традиційну зустріч із майбутніми абітурієнтами відкрив директор коледжу Юрій КУРИЛЕНКО. Він подякував нашим захисникам і захисницям за можливість навчати і навчатися. Побажав присутнім миру та прийняти усвідомлене рішення у виборі Немирівського фахового коледжу будівництва, економіки та дизайну ВНАУ для здобуття якісної освіти, адже в коледжі створені всі умови для комфортного навчання та особистісного зростання.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв, які поклали своє життя, боронячи кордони нашої України.

Слова вітання від президента Вінницького національного аграрного університету Григорія КАЛЕТНІКА та ректора Віктора МАЗУРА передала Любов СПІРІДОНОВА – в.о. директора навчально-наукового інституту миру, соціальних комунікацій та реабілітацій. Висловила надію, що присутні майбутні абітурієнти здійснили вагомий крок, адже обрали найкращий заклад освіти, де отримають якісні знання та практичні навики.

А в подальшому зможуть продовжити ступеневу освіту у Вінницькому національному аграрному університеті, доєднатись до 12-тисячної аграрної родини талановитих і успішних студентів, майбутніх висококваліфікованих фахівців, затребуваних на ринку праці. 

ВНАУ втілює мрії в життя, адже створює всі умови для самореалізації, участі в програмах міжнародної академічної мобільності, розвитку творчого та наукового потенціалу студентської молоді. Про переваги навчання в коледжі розповіла заступник директора з навчальної роботи Наталія ДУДАР.
Про особливості вступної кампанії повідомив відповідальний секретар приймальної комісії коледжу Сергій ЛАВРЕНТЬЄВ.
Студенти коледжу ознайомили присутніх зі спеціальностями, за якими можна здобути освіту в коледжі.
Також, гостям запропонували відвідати майстер-класи з впровадження інформаційних технологій в освітньому процесі, стройової підготовки, роботи аварійної газової служби та геодезичних приладів. Наголошували, що важливо здійснити правильний вибір своєї професії, адже професійний успіх стане складовою успішного життя. Та найважливіший обов'язок кожної молодої людини – це бути щасливим. Робіть у житті вірний вибір, цінуйте життя! Нині навчання в коледжі і виробництво йдуть поруч.

Наші стейкхолдери беруть активну участь в освітньому процесі та в удосконаленні освітньо-професійних програм, за якими здійснюється навчання в коледжі. І в цей святковий день наші роботодавці, керівники підприємств завітали аби розказати про переваги навчання в нашому закладі освіти.
Про гарантоване забезпечення базою практики з можливим наступним працевлаштуванням розповідали гостям Олексій ЧУХНО – керівник Немирівського відділення Вінницької філії ПриватБанку та Олег КАВУН – начальник Немирівської дільниці Тульчинського УЕГ «Газорозподільні мережі України» Вінницька філія.
Стейкхолдерам були вручені ВІДЗНАКИ президента ВНАУ, засновника фестивалю Григорія КАЛЕТНІКА – за вагомий особистий внесок у формування національно-патріотичних цінностей, зміцнення позитивного іміджу університету та з нагоди проведення XV культурно-мистецького фестивалю-конкурсу «З любов'ю до батьківської землі – 2024».

Любов до батьківської землі – це найголовніше, що нині об’єднує нас українців.
Саме таку визначальну мету, філософію життя було запропоновано ініціатором, меценатом, ідейним натхненником фестивалю «З ЛЮБОВ'Ю ДО БАТЬКІВСЬКОЇ ЗЕМЛІ» Григорієм КАЛЕТНІКОМ у перший рік його старту на сцені Вінницького національного аграрного університету, по-батьківськи благословивши його на впевнену, величну патріотичну горду ходу!
За 15 років свого існування фестиваль заграв новими яскравими барвами, здобув сотні прихильників серед студентської молоді, освітянської еліти та широкої громадськості, як рідної Вінниччини так і далеко за її межами, відкрив тисячі неймовірних талантів, сприяв їх творчому розвитку становленню та надав велику можливість підкорювати столичні сцени найавторитетніших Всеукраїнських конкурсів!!! 


А сьогодні наш Немирівський коледж отримав почесне право стати фестивальною столицею ювілейної найулюбленішої культурно-мистецької події року!
Талановита молодь фахового коледжу ВНАУ, ліцеїв, гімназій та музичної школи Немирівщини запалила свої зірки на ХV Культурно-мистецькому фестивалі-конкурсі «З любов’ю до батьківської землі – 2024».
Оцінювали виконавську майстерність юних талантів журі конкурсу: Дар’я ДОВГАНЬ – директор Центру культурно-естетичного виховання ВНАУ; Валерій НОВОСАД – заслужений артист України, завідувач культурно-мистецьким відділом Центру культурно-естетичного виховання ВНАУ; Світлана ТОМЕНКО – начальник відділу культури Немирівської міської ради; Тетяна ГУДИМА – директор Ліцею №2 м. Немирова Немирівської міської ради; Олег КОВАЛЬЧУК – співак та композитор.
Юні артисти вражали своїми талантами, демонстрували професійний артистизм, дарували приємні емоції.

За підсумками роботи журі дипломи І ступеню отримали:
✓ зразковий аматорський інструментальний гурт «ДЖЕРЕЛЬЦЕ»;
✓ дует баяністів Лещенко Анастасія та Шеремета Вікторія (Комунальний заклад “Музична школа” Немирівської міської ради);
✓ фортепіанний дует «Конфетті» у складі Долецької Аліни та Шевчук Альони (Комунальний заклад “Музична школа” Немирівської міської ради);
✓ гітарист Попов Артур (комунальний заклад «Центр культури та дозвілля» Немирівської міської ради);
✓ вокалістка Шеремета Марія (комунальний заклад “Музична школа” Немирівської міської ради);
✓ вокалістка Савкова Ірина (комунальний заклад “Музична школа” Немирівської міської ради);
✓ Зразковий аматорський танцювальний колектив «Перлина» (Ліцей №2 м. Немирова Немирівської міської ради);
✓ Басараба Софія в номінації образотворче мистецтво, фотографія (Немирівський фаховий коледж будівництва, економіки та дизайну ВНАУ);
✓ Ушатова Богдана в номінації образотворче мистецтво, пейзаж (Медвежанська філія Ліцею № 2 м. Немирова Немирівської міської ради).

Дипломи ІІ ступеню отримали:
✓ ансамбль сопілкарів «Дударик» (Ліцей № 1 м. Немирова ім. М.Д. Леонтовича Немирівської міської ради);
✓ вокалістка Крижановська Марія (Ліцей № 2 м. Немирова Немирівської міської ради);
✓ вокалістка Лук'яненко Діана (Ліцей № 2 м. Немирова Немирівської міської ради);
✓ вокаліст Козачинський Віталій Немирівський фаховий коледж будівництва, економіки та дизайну ВНАУ);
✓ Зразковий хореографічний ансамбль «Сузір’я» (Ліцей № 1 м. Немирова ім. М.Д. Леонтовича Немирівської міської ради);
✓ Гурт «Два вітрила Танцю» Зразковий ансамбль бального танцю Rhythm (комунальний заклад «Немирівський центр дитячої та юнацької творчості» Немирівської міської ради);
✓ Гурт «Star Way» Зразковий ансамбль бального танцю Rhythm (комунальний заклад «Немирівський центр дитячої та юнацької творчості» Немирівської міської ради);
✓ Коба Вікторія в номінації образотворче мистецтво, фотографія (Немирівський фаховий коледж будівництва, економіки та дизайну ВНАУ).

Дипломи ІІІ ступеню отримали:
✓ вокалістка Кривонос Анастасія (Немирівський фаховий коледж будівництва, економіки та дизайну ВНАУ);
✓ гурт Fearless Зразковий ансамбль бального танцю Rhythm (Немирівський фаховий коледж будівництва, економіки та дизайну ВНАУ).

Також дарували щирість української пісні і незабутні емоції гості фестивалю: юна співачка – Никитюк Софія, співак і композитор – Ковальчук Олег, студентки ВНАУ, солістки Народного вокального ансамблю «Молодь України» Анастасія Суботіна та Марія Огінська, студент ВНАУ – саксофоніст Богдан Перхайло.

Директор коледжу Юрій КУРИЛЕНКО і в.о. директора навчально-наукового інституту миру, соціальних комунікацій та реабілітацій ВНАУ Любов СПІРІДОНОВА привітали всіх учасників фестивалю, вручили всім пам’ятні подарунки та музичні кубки від президента Вінницького національного аграрного університету, засновника фестивалю «З любов’ю до батьківської землі – 2024» Григорія КАЛЕТНІКА.
Директор Центру культурно-естетичного виховання ВНАУ Дар’я ДОВГАНЬ висловила слова вдячності всім керівникам учнівських творчих колективів за титанічну працю та від імені засновника фестивалю вручила Подяки за вагомий внесок у формування національно-патріотичних цінностей, високий професіоналізм, пропаганду і розвиток народної творчості та з нагоди проведення XV культурно-мистецького фестивалю-конкурсу «З любов’ю до батьківської землі – 2024».

Тремтіло серце, сльози навертались від проникливих пісень, а далі – драйв від рішучих ритмів, що наповнюють впевненістю у нашій силі і незламності.
Саме так сьогодні звучить Україна!
Переповнює гордість за нашу студентську і учнівську молодь – особливе покоління, яким випала доля важких випробувань, але вони радіють життю і наповнюють його глибоким патріотичним змістом саме завдяки таким заходами, як наш фестиваль!

  

Надзвичайно приємно було спостерігати у вщент переповненому залі радість і хвилинку особистої слави в очах великої кількості учасників.
Слова вдячності, поваги, щирих побажань прозвучали на адресу засновника фестивалю, які з любов’ю були підкріплені неймовірним подарунком від молоді – вишитий власними руками Символ фестивалю – український сонях, який випромінює Патріотизм, Мир і Єднання!
Разом до перемоги!

20865

Події у світлинах