logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

У ВНАУ відбувся захід «Маріуполь – невтрачена надія»

30 квітня у Вінницькому національному аграрному університеті відбувся захід «Маріуполь – невтрачена надія», який провели представники Центру підтримки переселенців «Я – Маріуполь. Вінниця» для студентів факультетів технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, ветеринарної медицини та студентів Технолого-промислового фахового коледжу ВНАУ.

З глибоким сумом, болем та скорботою у душі маріупольська молодь, котра пережила початок війни у Маріуполі та пройшла фільтраційні табори окупантів – Рашевська Аліна, Гуркіна Поліна, Іванов Олександр, Кара Єлизавета, розповідала про страшні реалії війни, перші запеклі бої, втечу мирних жителів під шквалом вогню, теракт Драмтеатру, депортацію більше 5000 дітей, штурм заводу «Азовсталь» та вихід азовців, репресію у фільтраційних таборах, знищення культури, загибель більше 100 000 мирних жителів та більше 1000 військових.  

Під час заходу була представлена виставка фотографій у вигляді 8 експонатів із жахіттями війни у Маріуполі, яка мандрує містами України.

Пам'ять про загиблих завжди житиме в наших серцях. Слава героям, котрі ціною власного життя захищають нашу землю від ворога!

20978

Події у світлинах