logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Академічна доброчесність у ВНАУ

Академічна доброчесність є одним з критеріїв якісної освіти у Вінницькому національному аграрному університеті.

З метою інформування здобувачів вищої освіти про культуру академічної етики 1 травня в читальній залі бібліотеки ВНАУ Оленою Рудзь – директором Центру аудиту, контролю, кадрового та юридичного супроводу – та Світланою Дубчак – бібліотекаром І категорії – була проведена зустріч із старостами академічних груп факультетів менеджменту та права, технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, а також з представниками ННІ агротехнологій та природокористування.

Під час зустрічі Світлана Дубчак розповіла про те, що здобувачі вищої освіти мають вільний доступ до інформації, що стосується різних джерел літератури, що розміщені в читальній та демонстраційній залах і репозиторії. У своїй доповіді Олена Рудзь акцентувала увагу на чинні положення щодо академічної доброчесності ВНАУ, які розміщені на сайті університету, а саме: Положення про академічну доброчесність ВНАУ, Положення про запобігання та виявлення академічного плагіату ВНАУ, Положення про етичні норми поведінки учасників освітнього процесу ВНАУ та порядок розгляду справ студентів, аспірантів у ВНАУ. Також вона запропонувала студентам для перегляду відео та ситуаційні вправи, які вони активно виконували.

Світлана Дубчак оголосила студентам результати анкетувань, які стосувалися роботи бібліотеки, тематики заходів та пропозицій щодо подальшої роботи.

Найбільш актуальними були питання про нові надходження в бібліотеку. Щодо тематик заходів – це самореалізація, тайм-менеджмент, управління персоналом, зустрічі з письменниками, природа та її захист, здоровий спосіб життя, булінг та працевлаштування. Позитивну думку студенти висловили про створення належних умов роботи в читальній залі.

На завершення зустрічі Олена Рудзь та Світлана Дубчак подякували студентам за увагу та активну участь.

20981

Події у світлинах